Puntuit.nl is sinds 17-11-2014 vernieuwd. Je bekijkt nu de oude site. Ga naar de nieuwe site.
 

Forum

Praat en denk mee over actuele kwesties en discussies. Volg de discussies op de voet en reageer. Zelf een discussie beginnen? Laat het de redactie weten. Off topic berichten worden niet geplaatst.

Met twee jongens uit

Wat vinden jullie ervan als je met twee jongens uitgaat? Ik heb met beide nog helemaal niets. En weet niet voor ik wie ik het meest voel of ik uberhaupt wel wat voor 1 van hen voel! Vinden jullie het eerlijk tegenover hen als ik de ene keer met de ene uit ga en de andere keer met de ander?
Laatste post 21-03-2013 - 11:41 | reacties: 35
Geert Wellin
21 mrt 2013 - 17:45
Je kan iemand niet leren kennen door daar niet te tijd voor te willen, kunnen of mogen nemen. Je kan niet gemakkelijk twee mensen tegelijkertijd leren kennen. Je kan niet gauw iemand leren kennen als je jezelf nog niet (goed genoeg) kent. Als je van anderen wil weten of je iets wel of niet kan maken, ken je misschien jezelf nog niet goed genoeg om daarmee een ander te leren kennen. Soms leer je jezelf kennen door te merken dat je anderen nog niet goed hebt of kan leren kennen. Dat is eerlijk.

Trouwens, kijken waar je het meest voor voelt is niet slechts voordelen bekijken of (willen/kunnen/mogen) leren kennen. Dat is geen basis om iets samen te delen.
ieman
16 jan 2013 - 18:56
Tja wat zou ik doen in deze situatie! Lijkt me best leuk met veel jongens date!
Klaas Vaak
23 mrt 2012 - 09:33
@joepj
Hoe bedoel je dat? Ik denk dat je dat heus wel doet, anders kan je beter gewoon met één jongen uit gaan.
joepj
21 mrt 2012 - 07:48
Je moet open blijven naar beiden toe!
Klaas Vaak
16 jan 2012 - 16:02
Met twee jongens tegelijk uitgaan levert natuurlijk wel mooi vergelijkingsmateriaal op. Weet alleen niet of het voor de jongens zelf leuk is om elkaars concurrent te zijn als het ware. De meid daarentegen zal geen aandacht te kort komen verwacht ik.
nidro
5 jan 2012 - 22:19
ik vind het prima.
meisjuh
1 nov 2011 - 19:37
wil je eerst ff alles lezen. want het kopje klopt nie!
Jann
1 nov 2011 - 18:42
nou, kvind dat je dat niet kunt maken!
Meisjuh
17 aug 2011 - 21:48
Heey eindelijk weer reacties op mijn topic
Ik heb uiteindelijk niets met allebei. Met 1 wel nog heel goed contact als gewone vriend.

@ne (kom je uit de buurt van nieuw lekkerland? aangezien je de werkwoorden kennen en kunnen niet uit elkaar kan houden) Wat bedoelde je met anders leuk vond?

@ (10 aug 2011 - 09:24)

Ik ging met 2 jongens uit die ik 1x gezien had en mij wel aardig leken, waar het wel mee klikte en dat alleen om te kijken hoe is.

@i
zijn er meer dus, grappig. Hoe ik het achteraf gedaan heb voel ik me ook egt niet schuldig over. maar dat komt vooral omdat ik tegen allebei de jongens heb gezegd dat ik met iemand anders uit ging.

En idd this niet verkeerd, je moet tog de kans hebben om iemand beter te leren kennen? Ja om te voorkomen dat de een verkering vroeg en de andere wsit van niets heb ik het tegen allebei gezegd. Dan voorkom je zo'n nare situatie want ik vind het niet eerlijk als je met iemand uit gaat en opeens hoort hij dat je verkering hebt.

Dus ik adviseer je egt om open, eerlijk te zijn. EErst heeeeeeeel eng maar als je dat hebt gedaan krijg je er veel voro terug.

liefss(fijn dat begrip succes er mee)
ne
10 aug 2011 - 12:36
ik ben ook weleens met een jongen uit geweest die ik al1 via internet kon! het was wel een kennis van mijn broer maar verder kon ik hem niet!
ik vond het toen ook wel moeilijk omdat ik al wel een anders leuk vond. is het dan ook fout als je dan toch met een andere jongen uit gaat?

10 aug 2011 - 09:24
Is het zo, dat je zomaar met bijna elke bekende jongen uitgaat, om te kijken of hij aardig is?

Of, alleen als je zelf toch ook wel beetje interesse hebt?
i
10 aug 2011 - 08:59
Heejj

Ik snap heel goed wat jij voelt,
want dat heb ik dus ook gedaan!!

Ik vin het nie egt verkeerd want ik heb
zoiets da ik ze allebei beter wil leren kennen,
en als je ze goed ken.. dan weet je of je verder wil
ja of nee!!

maar ik heb nu wel zoiets van als iemand mij verkering
vraag, da ik het "stom" zou vinden voor die andere jongen
met wie ik uit ben geweest!
dus ik weeet ok nie egt wat ik verder moet doen..
want ik ben weer gevraagd om met iemand uit te gaan,
en nu weet ik het helemaal niet meer
mar jah.. daar kom ik hoop ik nog wel uit

mar ik snap jou wel heel goed!!!
xxxmij
meisjuhh
8 jun 2011 - 23:26
dank voor jullie reacties allemaal!

maar ik ben heel benieuwt wat @ er zo raar aan vind! wil je het uitleggen? heb je btw wel alles gelezen?

7 jun 2011 - 17:26
oh?

6 jun 2011 - 18:13
Wel een beetje vreemd eerlijk gezegd..
Ikjuh
1 jun 2011 - 18:15
@ Mei

Ze gaat niet met twee jongens tegelijk uit hoor! Je moet eerst goed lezen voordat je reageert!!
mei
1 jun 2011 - 14:18
uuuuuuuuuuuu wees wel aardeg en duidlek en vriendelijk tegen die per zoon maar ijn lijk het niks met twee jongens uit en dan ben jij de enge meisje leuker hoor puf puf puf
meisjuhh
27 mei 2011 - 21:26
@m

Ja dat is het zeker! ik had ff iets minder contact met de een. Maar dan mis ik dat ook gelijk. en dan ist andersom dan baal ik ook! Kan gewoon nie kiezen. Ze zijn allebei zo verschillend maar ook zo leuk! :
M
24 mei 2011 - 21:15
@meisjuhh: kiezen is de helft verliezen idd.
meisjuhh
24 mei 2011 - 20:08
@ikj

ik vind het opich idd wel makkelijk dat ze elkaar nie tkennen. Anders zou ik het egt niet durven te zeggen. Ik vind het helemaal moeilijk om het tegen A te zeggen. Dat voelt net alsof het een soort verraad is. Hij was namelijk eerder.

Ik heb nog gewoon voor allebei even veel gevoelens. Al denk ik dat ik nooit meer voor a zal gaan voelen denk ik! Maar hijs wel een fijne vriend! ik wil eingelijk niet kiezen omdat dat zo definitief is. eigenlijk is dat zwakte omdat je de opties open wil houden!

dank je!

@'jongen'

lach me maar uit

ik doe mijn best,(om eerlijk te zijn) bij de ene lukt dat beter dan bij de ander. Omdat die ene zelf ook veel opener is!
ikj
23 mei 2011 - 15:48
@meisjuhh

Dan is het nog moeilijker ja.. Goed dat je een beetje aan het polsen bent, maar zoals je zegt; Das voor meiden niet echt makkelijk... Wij zijn er nooit zo van om iets recht op de man af te vragen..

Lastig hoor! Maar aan de andere kant ook wel beter dat de jongens elkaar niet kennen, dat maakt het dan weer iets makkelijker denk ik.

Heb je zelf wel speciale gevoelens voor de ene of de andere? Want das natuurlijk ook belangrijk!Of kun je niet goed kiezen

Succes ermee!
'jongen':
21 mei 2011 - 15:31
Haha,,

Dan is t inderdaad ff iets lastiger..
Wees dr inderdaad een beetje open over tegen hen denk ik dan.


20 mei 2011 - 22:40
@ikju

Opzich zit ik idd wel in een rare situatie zullen we maar zeggen. snap wel dat, dat moeilijk is. Maar alles is welkom.

Jij zegt dat je er geen goed gevoel bij zou hebben, opzich weet ik wel dat ik aan geen van beide wat verplicht ben. Nog niet, ze hebben allebei nog niets gezegd over speciale gevoelens ofzo en voor het zelfde geld willen ze alleen maar vrienden zijn. Dan ga ik die andere niet kwetsen.

This nog ingewikkelder dan je denkt. ik heb eerst de ene ontmoet. Kende hem nog totaal niet. Hij woont ver weg en heb hem buiten zijn vrienden groep ontmoet. Ik kan dus moeilijk emt zijn vriendengroep weg gaan. Zijn vrienden weten volgens mij helemaal nie teens van mij af!

De andere jongen heb ik ergens anders leren kennen en woont ook een eind weg en ken zijn vrienden ook niet. Dus zelfde verhaal.

ik ben al bezig met open te zijn tegenover hen en te polsen naar hun intensies.

Duidelijk zijn is lastig voor een meisje hea! :o we doen het liever via hints!
ikju
18 mei 2011 - 20:18
@meisjuhh Je zit in een moeilijke situatie volgens mij.. Ik heb hier niet echt ervaring mee, dus vind het moeilijk wat ik je moet adviseren.
Persoonlijk zou ik er ook geen goed gevoel bij hebben om dan met de een en dan met de ander uit te gaan.
Misschien kun je het er met de jongens over praten? Behoren ze niet tot dezelfde vriendengroep? Dan zou ik eerst nog eens met een hele groep uit gaan denk ik. of eerst met de ene vriendengroep en dat met de andere. Dan kun je de boys toch leren kennen, maar hoef je jezelf niet schuldig te voelen dat je met hen apart uit gaat.

Succes ermee hoor!! En eerlijk en duidelijk zijn hou je het langste vol en is het beste!
meisjuhh
18 mei 2011 - 16:48
@ikke

nee dat is voor me zelf ook geen lekker gevoel!
'jongen':
17 mei 2011 - 21:39
@meisjuhh

Dankj


Okee..
ikku
17 mei 2011 - 21:39
Waarom niet? als je voor hen beide (nog) niks voelt, kan het toch gewoon? je doet toch ook wat met die vriendin en dan met een ander? je kunt jongens ook gewoon als vrienden zien, ik heb zelf ook jongensvrienden hartstikke leuk. maar als je wat voor de a gaat voelen, denk ik dat het niet meer heel eerlijk is als je met b ook nog uit gaat. en ja, jongens waarderen het heel erg als je eerlijk bent, ze kunnen ook meer hebben als meisjes
meisjuhh
17 mei 2011 - 20:22
@ 'jongen'

Kijk daar heb ik wat aan!! super! Jij hebt de situatie tenminste wel begrepen want die andere denken dat ik als enige meisje met 2 jongens uitga! Maar dat is niet het geval!!!!

Zal het verhaal ff vertelle. Heb eerst ene leren kennen en toen ben ik met hem uit geweest. Maar heb geen idee wat zijn egte bedoeling was. hij heeft daar nog niets over gezegd.

En toen kreeg ik een nog een uitnodiging van een andere jongen of ik met hem uit wilde. Heb toen gezegd dat ik dat goed vond. Zo zit het verhaal dus.

en op je vraag. Ja ik denk dat de meeste meiden dan wel zo iets hebben oh wil hij iets met me? Maar het is verschillend hoe ze daar mee omgaan denk ik!'jongen':
17 mei 2011 - 19:27
@a (meisj : best als ze eerlijk zijn. alleen ik ben ook 'bang' voor te snelle conclusie's.
Valse hoop is misschien beter dan gelijk worden afgewezen zonder dat je elkaar kent. En wat is valse hoop.. Zeg dan gewoon eerlijk dat je hem gewoon wel iets beter wil leren kennen ofz, maar dat ie dr niet te veel van moet verwachten..

@groepsverband: Idd, maar als je samen bent, zegt iemand wel meer, en ook meer persoonlijke dingen. In een groep ben je misschien ook weer iets anders.. Maar natuurlijk kan het goed.
'jongen':
17 mei 2011 - 19:07
Ja. Je hebt gewoon recht om met beide uit te gaan..

Kijk. Je hebt (nog) niks met ze. Misschien vinden ze jou beiden wel leuk. Kan.

Dan is het beter om ze allebei goed te leren kennen. Je bent ze ook geen van beide iets verplicht in richting van verkering. Stel als je ze allebei goed gaat leren kennen, Ga je misschien van zelf er 1 leuk vinden.

Je zou de ene laten lopen, omdat je al met een andere jongen uitgaat.. (waar je nog niks speciaals voor voelt)
Die andere jongen is misschien veel leuker!

Die jongens leren jou dan ook kennen, en dan vinden zij jou misschien ook niet 'de geschikte persoon'..

Ik zou zeggen, geef ze beiden kansen.. Jij hebt de keus. Maak die keus goed, denk lang na.


ps:Als je uit wordt gevraagd he, zoek je als meisje dan er gelijk iets achter?

a (meisje
17 mei 2011 - 19:05
als ik je een tip mag geven..
zeg eerlijk tegen die jongens wat je ervan vindt. jongens houden van eerlijk-zijn geloof ik..! (mijn ervaring leert tenminste van wel), tog jongens?

17 mei 2011 - 19:02
Probeer eerst iemand in de groep en samenleving zo te leren kennen, dat je weet wie het waard qua karakter persoonlijkheid en eigenschappen om je evt. voor te bereiden op een relatie!
ikju
17 mei 2011 - 19:02
Misschien is het beter dat je met hen beide en met nog meer meiden en jongens uitgaat. Dit is een beetje valse hoop geven denk ik. En mocht je (één van) de jongens beter willen leren kennen, is dat misschien beter in groepsverband...
meisjuhh
17 mei 2011 - 17:20
oh btw ik ga niet op het zelfde moment met 2 jongens uit hoor! Gewoon eerst ging ik uit met a en teon vroeg b of ik met hem uit wilde en dat heb ik toen gedaan!!
Jonge
17 mei 2011 - 14:02
Wees ten eerste helder en duidelijk
en ten tweede is het misschien ook wel beter als er nog een meisje bij is...

Das mijn mening
Reageer
Naam:
:D :lol: :-) ;-) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh: � love nlflag
Naam
E-mail
Onderwerp
Verificatiecode
Captcha